Actueel

maart 2023

 

Bakactie giro 555

 

De verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië raakt ook de kinderen van De Wingerd. Zij hebben een bakactie georganiseerd waarbij leerlingen taart/cupcakes/cake/brownies en andere lekkernijen konden verkopen (en kopen!) voor € 0,50 per stuk.

Vrijdag 10 maart was het zover! De school was gevuld met heerlijke geuren en gezellige chaos. Het was super geslaagd, ontzettend gezellig en zeer goed bezocht! Wat een fantastisch idee!

 

De opbrengst was maar liefst € 732,23!

 

 

 

Batterijen opbrengst

 

Bedankt voor alle ingeleverde batterijen! Dit heeft het mooie bedrag van € 84,50 opgebracht voor onze school!

Blijft u mee sparen?

 

december 2022

 

Meester Ahmed

 

Zaterdagavond 24 december 2022 kregen wij het vreselijke nieuws te horen dat onze collega Meester Ahmed plotseling is overleden. Hij zal door ons en de kinderen zeer gemist worden. Via onderstaande link is een eerbetoon van ons aan Ahmed te zien. Daaronder is ook een link naar een online condoleanceregister. 

 

Eerbetoon Ahmed

Condoleance register

 

februari 2021 

 

Plannen voor nieuwbouw Wingerd en Regenboog

 

November 2021 

 

Meester Ahmed concierge van het jaar!

 

Mad Science 

Mad Science komt op De Wingerd & Regenboog Lelystad!
Dit schooljaar komt er wederom weer een gekke wetenschapper van Mad Science de
naschoolse Techniek & Wetenschap cursus met 6 nieuwe thema’s verzorgen.

 

Augustus rookvrij schoolplein: 

 

Rookvrij schoolplein

Sinds 1 augustus 2020 geldt de wettelijke verplichting voor scholen om te voldoen aan een rookvrij schoolplein. Deze maatregel geldt daarna te allen tijde (24 uur per dag en 7 dagen per week) en betreft dus iedereen die zich op het schoolplein begeeft (personeel, ouders, stagiaires, leveranciers, werklui, bezoekers). Op het schoolplein zelf wordt dit aangegeven met 3 borden en enkele tegels. Ons schoolgebouw zelf is al langer een rookvrij gebouw. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil met deze wettelijke verplichting bereiken, dat onze jongeren later niet gaan roken. Het zal duidelijk zijn waarom dat nog steeds heel belangrijk is. Roken (en meeroken) zijn helaas nog de belangrijkste bronnen van gezondheidsverlies en erger. Met een rookvrij schoolplein willen we onze kinderen helpen een gezonde keuze te maken en hen een goed voorbeeld geven. Uit onderzoeken blijkt namelijk, dat ongeveer de helft van de jongeren hun eerste sigaret rookt op een schoolplein. Kinderen die anderen zien roken, gaan zelf ook eerder roken. Daarom hebben wij als school en ouders/verzorgers een grote verantwoordelijkheid om deze maatregel te handhaven. Onze kinderen horen les te krijgen in een rookvrije omgeving. Daar hoort als gezonde school een rookvrij schoolplein bij. Met zijn allen kunnen we daar op letten en een goed voorbeeld doet goed volgen.

 

 

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig