School

'De Wingerd', een christelijke basisschool midden in 'de Wijngaard' en 'de Bongerd'. Een fijne plek, waar iedereen zich thuis mag voelen en waar het plezier in samen leren en spelen voorop staat.
Een school waar alle kinderen uit de omgeving van Lelystad en daarbuiten van harte welkom zijn mist ze zich conformeren aan onze christelijke identiteit. Op school werken en leren we samen door onze kernwaarden: aanvullend, verbeterend en autonoom te implementeren. Door gebruik te maken van het 'Continu Verbeteren' werken de kinderen aan persoonlijke- en groepsdoelen in de klas. Dit en nog veel meer in terug te vinden op de datamuur die elke groep in de klas heeft. Dit schooljaar zijn we gestart met het portfolio, een mooie document waar u de vorderingen van uw zoon/dochter kunt terugzien.
Het Schoollogo
Het dynamisch logo laat zien dat De Wingerd voortdurend in ontwikkeling en beweging is. De afbeelding verloopt van klein naar groot en geeft de groei aan, waar ons onderwijs op gericht is. Daarnaast zijn de figuren verbonden, zoals een Wingerd de eigenschap heeft om te verbinden. Ouders en leerkrachten zijn verbonden en zetten zich samen in om te komen tot de optimale ontplooiing van ieder kind. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat uw kind met een goedgevulde rugzak de wereld in kan trekken als het De Wingerd verlaat.